2016-08-30 09:36:30• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Nemet kell mondania

Napi horoszkóp augusztus 30-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
Ahhoz, hogy meg tuja hozni a szükséges döntéseket, először is egy kicsit le kellene lassítania. Túlságosan zaklatott állapotban van, így nem látja reálisan a helyzetet. Avassa be a szeretteit is azokba a kérdésekbe, amik most foglalkoztatják.

Bika: IV. 20. - V. 20.
Főleg a hivatásában és a pénzügyi dolgokban tud elérni sokat. Ha ajánlatot kap, akkor ne utasítsa el, olvasson át mindent alaposan, és aludjon rá egyet. A szerelemben szabadjára engedheti az érzésit, a párja ugyanolyan szenvedéllyel viszonozza azokat.

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Mindenhez kétszer annyi időre van szüksége, mint máskor, és ez idegesíti. Nem tehet jobbat, fogadja el ezt a helyzetet. Ez talán azt jelzi, hogy túlhajszolta magát mostanában. A magánéletében is akadályokkal kell számolnia.

Rák: VI. 22. - VII. 22.
Ha valami nyomja a lelkét, azt ma elmondhatja a kedvesének. Sok jó tanácsot, megértést és szeretetet kaphat tőle. Ettől ön is megkönnyebbül, és végre túl tud lépni az életének egy korábbi szakaszán.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
Délelőtt nemet kell mondania valakinek, és ez feszültté teszi. Pedig igaza van, tapintatlan kérést utasított vissza. Ma csak azokkal a dolgokkal foglalkozzon, amik önre tartoznak. Van éppen elég munkahelyi problémája, inkább azokra koncentráljon.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Bizonytalanabb lehet a szokásosnál, egy kicsit ügyetlenül szervezi a napját. Vigyázzon, elfelejthet egy fontos határidőt, vagy találkozót! Ha lehet, ellenőrizzen le mindent többször is.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Bár több konfliktushelyzet is adódik ma, önt szinte lehetetlen kihozni a sodrából. A kényes helyzetekben is képes megőrizni az objektivitását. A munkahelyén sikerül befejeznie egy régóta húzódó feladatot, a főnökei is megdicsérik érte. Az estét töltse a kedvesével!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Csodálatosan alakul a napja, most a körülmények is az ön kezére játszanak. Szerencsés fordulat várható egy nehéz ügyben. A banki tárgyalások is remekül sikerülnek, az üzleti megbeszélések önnek kedvezően zárulnak. Talán még egy sorsszerű találkozásra is sor kerülhet, ami szerelmet hoz az életébe.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ne engedje hajszolni magát. Az idegesség, sürgetés csak kellemetlen helyzetbe sodorná. A kényelmesebb tempóval ma lényegesen többet érhet el, mintha csak rohanna. Este menjen szórakozni, új emberekkel ismerkedni.

Bak: XII. 22. - I. 19.
Egy hivatásával összefüggő ügyet, ami nagyon fontos önnek, gond nélkül tisztázni tud. Ez nagy megkönnyebbülést jelent az ön számára. Délután egy rokona a segítségét kéri, valószínűleg anyagi természetű problémái vannak az illetőnek. Ne utasítsa el!

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Ez a nap kimondottan alkalmas arra, hogy a régóta halogatott feladatot elkezdjen, főleg, ha ez az otthonával van kapcsolatban. A munkahelyi problémákkal most ne foglalkozzon, pár napon belül maguktól elsimulnak.

Halak: II. 19. - III. 20.
Főleg a hivatásában és a pénzügyeiben lesz másokkal szemben komoly előnyben. Ha kap egy ajánlatot, hallgasson meg mindent, és gondoljon át mindent alaposan. Az üzleti tárgyalásokon olyan feltételeket tud kialkudni magának, amelyek hosszú távon is biztosítják az anyagi helyzetét.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: